Premierul Emil Boc, întâmpinat cu aplauze pe Aeroportul din Cluj-Napoca

Premierul Emil Boc a sosit, miercuri seară, pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, cu o cursă de linie Tarom pentru a-şi petrece Crăciunul în familie, el fiind aplaudat de clujenii prezenţi în aerogară.

31 afișări
Imaginea articolului Premierul Emil Boc, întâmpinat cu aplauze pe Aeroportul din Cluj-Napoca

Premierul Emil Boc, întâmpinat cu aplauze pe Aeroportul din Cluj-Napoca

Boc a declarat că îşi va petrece Crăciunul în familie şi va sta la Cluj timp de aproximativ două zile, urmând să se întoarcă sâmbătă la Bucureşti pentru a pregăti şedinţa de Guvern de luni.

"O zi, maxim două, stau la Cluj. Programul este foarte strâns, va trebui să mă întorc pentru că sâmbătă am o şedinţă pregătitoare de Guvern pentru cea de luni în vederea redactării bugetului", a spus premierul.

El a precizat că din această cauză este puţin probabil să ajungă la Răchiţele pentru a-şi vizita părinţii.

Emil Boc a adăugat că abia aşteaptă să îşi petreacă sărbătoarea de Crăciun împreună cu cele două fetiţe ale sale pe care nu le-a mai văzut de aproape o lună.

Premierul a spus că venind spre Cluj "a vorbit cu renii lui Moş Crăciun" şi a dat asigurări copiilor că toţi vor primi cadouri.

"Am vorbit cu renii lui Moş Crăciun. Rudolf conducea sania prin văzduh şi îi asigur pe toţi copiii românilor că renii lui Moş Crăciun vor ajunge în casele fiecăruia, mai ales în casele copiilor clujeni, care sunt cei mai cuminţi din România", a afirmat premierul.

La sosirea pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, primul-ministru a fost abordat de o femeie care i-a cerut o locuinţă socială pentru fiica ei, iar Boc i-a răspuns că va avea în vedere situaţia respectivă.

Pe aeroport, Emil Boc s-a mai întâlnit cu preşedintele clubului de fotbal CFR Cluj, Iuliu Mureşan, care îşi aştepta fiul de la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici