Premierul Florin Cîţu a fotografiat pescăruşi la malul mării, apoi şi-a pus melodia din Pantera Roz pe Instagram

  • Şeful Guvernului a mers la mare pentru o discuţie cu reprezentanţii HoReCa şi pentru a se relaxa.
  • La câteva zile de la promisiunea că va merge în Vama Veche în această vară, a călcat pe nisipul fin la Constanţa.
  • Cîţu le-a dat de înţeles românilor că vor putea avea un sezon estival plin, dacă se vor vaccina.
875 afișări
Imaginea articolului Premierul Florin Cîţu a fotografiat pescăruşi la malul mării, apoi şi-a pus melodia din Pantera Roz pe Instagram

Premierul Florin Cîţu s-a dat în stambă la malul mării: a fotografiat pescăruşi, apoi

Prim-ministrul Florin Cîţu s-a aflat, ieri, în vizită la Constanţa. După întâlnirile cu oficialităţile şi cu reprezentanţii HoReCa, premierul a dezbrăcat costumul şi, echipat în blugi şi purtând pe cap o şapcă, a descins prin nisip până în buza mării. Asta la câteva zile după cele le promisese public ”vamaioţilor” că li se va alătura în locul lor preferat.

Scăpat de corvoada funcţiei publice, Cîţu şi-a scos telefonul mobil şi le-a făcut fotografii pescăruşilor. Apoi, şi-a folosit din plin conturile de socializare, pentru a arăta lumii cât de bine s-a simţit la mare. Pe contul de Instagram, în secţiunea Stories a încărcat un video pe care l-a însoţit cu tema muzicală din desenul animat ”Pantera Roz”. În schimb, pe contul de Facebook, Cîţu a preferat ritmuri ceva mai vii, reggae.

Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat că, în ultimele 24 de ore, s-au vaccinat împotriva COVID-19 un număr de 100.454 de persoane. ”100.454 persoane vaccinate, în ultimele 24 de ore. Am promis, am făcut! România, hai că se poate!”, a scris Florin Cîţu, joi, pe Facebook.

Cîţu a vorbit la Constanţa despre relaxarea restricţiilor şi despre propunerile primite de la reprezentanţii industriei HoReCa.

La Constanţa, Florin Cîţu a fost întâmpinat pe treptele Instituţiei Prefectului Constanţa de prefectul Silviu Coşa. N-au lipsit primarul Vergil Chiţac, preşedintele CJC, Mihai Lupu, şi preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă.

După o oră şi jumătate de discuţii cu reprezentanţii HoReCa, Florin Cîţu a declarat: ”Au venit cateva soluţii foarte inovative. Avem susţinerea industriei pentru campania de vaccinare. Am vorbit de propuneri pentru Comitetul ministerial, care vizează industria turismului. Unele sunt prezentate în spaţiul public - să putem fi pe plajă fără mască, în restaurant cu capacitate maximă, în anumite condiţii. Din partea industriei, am primit propuneri şi soluţii foarte bune pe care le punem în discuţia comitetului interministeriel”. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici