Premierul şi mai mulţi miniştri s-au întâlnit cu secretarul general al PPE la Cotroceni

Preşedintele PDL, Emil Boc, s-a întâlnit vineri seară la Cotroceni cu secretarul general al PPE, Antonio Lopez. Emil Boc a mers la întâlnire însoţit de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, preşedintele Senatului, Vasile Blaga, şi mai mulţi miniştri, potrivit unui comunicat PDL.

1086 afișări
Imaginea articolului Premierul şi mai mulţi miniştri s-au întâlnit cu secretarul general al PPE la Cotroceni

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Preşedintele PDL, Emil Boc, premierul României, se află în această seară la Palatul Cotroceni alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, preşedintele Senatului, Vasile Blaga şi mai mulţi miniştri, la o întâlnire cu secretarul general al PPE, Antonio Lopez", se arată într-un comunicat al PDL remis vineri seară agenţiei MEDIAFAX.

Anterior, surse politice declaraseră că premierul Emil Boc a mers, vineri seară, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu preşedintele Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici