Premierul Tudose, la întâlnirea cu Ford: România este un mediu favorabil extinderii investiţiilor

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, în timpul unei întâlniri cu reprezentanţii Ford, că România este ”un mediu favorabil pentru creşterea investiţiilor”, iar dezvoltarea fabricii Ford de la Craiova confirmă acest lucru.

337 afișări
Imaginea articolului Premierul Tudose, la întâlnirea cu Ford: România este un mediu favorabil extinderii investiţiilor

Premierul Tudose, la întâlnirea cu Ford: România este un mediu favorabil extinderii investiţiilor

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit vineri, la Palatul Victoria, cu o delegaţie a companiei Ford condusă de vicepreşedintele Andrew McCall.

Potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, vicepreşedintele Ford a discutat despre stadiul implementării investiţiei Ford de la Craiova, inclusiv despre crearea celor aproape 1700 de noi locuri de muncă, anunţate deja de companie.

Conform sursei citate, prim-ministrul Mihai Tudose a subliniat importanţa industriei auto pentru economia românească, atât din perspectiva ponderii sale în dezvoltarea PIB, cât şi din socială, prin crearea de noi locuri de muncă atât în mod direct, cât şi prin efectul de angrenare economică.

‘România este un mediu favorabil pentru creşterea investiţiilor, iar dezvoltarea fabricii Ford de la Craiova confirmă acest lucru. Investiţii mai multe înseamnă mai multe locuri de muncă şi mai bine plătite”, a afirmat şeful Executivului.

Un alt punct atins în timpul întrevederii s-a referit la infrastructură. În acest context, premierul Tudose a menţionat că Autostrada Piteşti-Sibiu şi legătura între Piteşti şi Craiova sunt priorităţi ale Guvernului, urmând să fie finalizate până la sfârşitul mandatului.

La întâlnire au mai participat, din partea Guvernului, consilierii de stat Marius Nica, Gabriel Andronache şi Felix Rache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici