Video Preşedintele Băsescu a votat la Liceul Xenopol

Preşedintele Traian Băsescu a votat, duminică, în jurul orei 9.30, la Liceul A.D. Xenopol din Capitală, împreună cu soţia sa şi cu fiica sa cea mică, lider al Tineretului Democrat-Liberal.

34 afișări

Cei trei au sosit la secţia de votare în jurul orei 9.30, primele care au votat fiind soţia preşedintelui, Maria Băsescu, şi fiica sa Elena. După soţie şi fiică, preşedintele a intrat în cabina de vot unde a stat aproape două minute. La introducerea buletinelor de vot în urne, Băsescu a pozat pentru ziarişti.

De asemenea, şeful statului i-a dat un autograf unei membre a secţiei de votare.

Întrebat de ziarişti de ce a zăbovit atât de mult în cabina de vot, preşedintele Băsescu a răspuns: "Pentru că nu ştiam poziţiile pe buletinul de vot şi le-am căutat".

Răspunzând unei întrebări, el a declarat, râzând că după vot se va duce la cumpărături.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici