Preşedintele Băsescu le doreşte românilor de Crăciun belşug, pace, fericire şi multe împliniri

Preşedintele Traian Băsescu le urează tuturor românilor, în mesajul de Crăciun, belşug, pace, fericire şi multe împliniri, spunându-le să facă din bucuria sărbătorilor "o sărbătoare a demnităţii şi a fraternităţii".

1 afișare
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu le doreşte românilor de Crăciun belşug, pace, fericire şi multe împliniri

Preşedintele Băsescu le doreşte românilor de Crăciun belşug, pace, fericire şi multe împliniri

Prezentăm integral mesajul şefului statului:

„Dragi români,

Crăciunul este pentru noi toţi o sărbătoare a generozităţii şi a speranţei. Mai mult ca oricând, astăzi suntem îndemnaţi să redescoperim sensul profund al solidarităţii umane.

Celor pentru care Naşterea Domnului este o sărbătoare a iubirii lui Dumnezeu şi a fraternităţii umane, doresc să le adresez toate gândurile mele pline de respect şi de preţuire.

Spiritul Crăciunului, care ne însufleţeşte în aceste zile, înseamnă deopotrivă să ne bucurăm alături de cei dragi şi să dăruim celor care au nevoie de noi. Să facem din bucuria sărbătorilor o sărbătoare a demnităţii şi a fraternităţii noastre!

Cu acest prilej, doresc tuturor românilor din ţară şi de pretutindeni belşug, pace, fericire şi multe împliniri!”


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici