Preşedintele Băsescu oferă un dineu participanţilor la summit

Preşedintele Traian Băsescu oferă, miercuri seară, la Cotroceni, un dineu şefilor de stat şi de guvern care participă la summit-ul NATO de la Bucureşti.

47 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu oferă un dineu participanţilor la summit

Preşedintele Băsescu oferă un dineu participanţilor la summit (Imagine: Mediafax Foto)

Liderii politici prezenţi la Bucureşti au fost întâmpinaţi la sosirea la Cotroceni de către preşedintele Traian Băsescu şi secretarul general al ONU, Jaap de Hoop Scheffer, împreună cu soţiile acestora.

Marţi au început să sosească la Bucureşti delegaţiile participante la summit, inclusiv secretarul general al Alianţei, preşedintele SUA, George W. Bush, premierul Canadei Stephen Harper şi preşedintele afgan Hamid Karzai.

Majoritatea delegaţiilor, aproximativ 50, au sosit, miercuri. Între oficialii care au venit în cursul zilei de miercuri se află secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, premierul britanic Gordon Brown, cancelarul german Angela Merkel, preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, este aşteptat să sosească la Bucureşti joi, în jurul orei 14.00, oficialul european urmând să revină la Bruxelles joi seară.

Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, este aşteptat la Bucureşti tot pe 3 aprilie, delegaţia moldoveană urmând să revină la Chişinău în seara aceleiaşi zile.

De asemenea, preşedintele rus, Vladimir Putin, este aşteptat să sosească la Bucureşti, joi, la ora 18.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici