Preşedintele Băsescu şi soţia sa se află la Neptun

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au ajuns, luni după-amiază, la Neptun, la o zi după ce şeful statului a fost externat în urma operaţiei suferite la glanda tiroidă.

1 afișare
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu şi soţia sa se află la Neptun

Preşedintele Băsescu şi soţia sa se află la Neptun

Surse din cadrul poliţiei constănţene au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că şeful statului şi soţia sa au ajuns în cursul după-amiezii de luni la Neptun, fiind cazaţi la vila de protocol.

Preşedintele intenţionează să rămână la Neptun până la sfârşitul săptămânii, au declarat aceleaşi surse.

Preşedintelui Traian Băsescu i-a fost extirpat, sâmbătă dimineaţă, lobul drept tiroidian, sub anestezie generală, intervenţia desfăşurându-se fără incidente anestezico-chirurgicale. Echipa de medici a apreciat că starea postoperatorie şi anestezică a preşedintelui este foarte bună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici