Preşedintele Comisiei de Apărare din Senat: Nu avem elemente constitutive pentru a-l audia pe şeful SPP, Lucian Pahonţu

Preşedintele Comisiei pentru Apărare din Senat, liberalul Marcel Vela, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că în prezent nu există elemente constitutive pentru a-l audia pe şeful SPP, Lucian Pahonţu.

772 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Comisiei de Apărare din Senat: Nu avem elemente constitutive pentru a-l audia pe şeful SPP, Lucian Pahonţu

Preşedintele Comisiei de Apărare din Senat: Nu avem elemente constitutive pentru a-l audia pe şeful SPP

„Nu avem în acest moment elemente constitutive pentru o astfel de audiere”, a susţinut Vela.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut mai multe comentarii la adresa şefului SPP, Lucian Pahonţu, acuzându-l că se implică în politică. Ultima relatare legată de Pahonţu a fost făcută de Dragnea luni seara, după învestirea Guvernului Dăncilă.

„Este un coleg de-al nostru, Paul Stănescu - probabil că de aia are şi probleme acum sau poate că este o simplă coincidenţă - el a spus în mai multe întâlniri publice în ţară, la întâlniri ale CExN, că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu care a spus că nu vorbeşte în numele dumnealui - eu cred că vorbea doar în numele dumnealui - şi a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi că dumnealui să stea deoparte că o sa fie protejat şi chiar o să ajungă preşedintele partidului”, a relatat Dragnea la Antena 3.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de guvern, că a transmis încă de luni seara că nu vrea să beneficieze de protecţia ofiţerilor SPP, urmând să îndeplinească ”formalităţile legale în acest sens”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici