Preşedintele Iohannis se întâlneşte pe 2 februarie cu Zgonea şi Tăriceanu

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni săptămâna viitoare, pe 2 februarie, cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea şi Călin Popescu Tăriceanu, temele de discuţie referindu-se la priorităţile legislative, la începutul noii sesiuni parlamentare.

193 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Iohannis se întâlneşte pe 2 februarie cu Zgonea şi Tăriceanu

Preşedintele Iohannis se întâlneşte pe 2 februarie cu Zgonea şi Tăriceanu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Întâlnirea şefului statului cu preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului va avea loc luni, pe 2 februarie, înainte de începerea sesiunii parlamentare, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis, Tatiana Niculescu Bran.

De altfel, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea a declarat, duminică, într-un interviu acordat MEDIAFAX că preşedintele Klaus Iohannis l-a informat despre faptul că doreşte să aibă o discuţie cu preşedinţii celor două Camere, înainte de începerea sesiunii parlamentare.

”Eu am fost informat de către preşedintele statului că doreşte o discuţie cu preşedinţii celor două Camere cu privire la începerea sesiunii parlamentare, pe 2 februarie, în care vom discuta toate aspectele: priorităţile legislative, chestiunile care trenează de foarte mult timp în Parlament. Chiar am venit cu această propunere către domnia sa şi domnia sa a salutat-o şi a spus că de fiecare dată se va consulta cu preşedinţii celor două Camere, aşa cum scrie în Constituţie, cu privire la atribuţiile pe care noi le avem şi cele două Camere le au prin Constituţie”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor în interviu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici