Preşedintele Klaus Iohannis a fost externat şi îşi reia activitatea la Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a fost externat miercuri de la Spitalul Universitar de urgenţă Carol Davila, unde a fost supus unei operaţii la umărul drept, şeful statului urmând să îşi reia activitatea la Palatul Cotroceni.

1098 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis a fost externat şi îşi reia activitatea la Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a fost externat şi îşi reia activitatea la Cotroceni (Imagine: Silvia Ilie / Mediafax Foto)

Preşedintele urmează să aibă miercuri o întâlnire cu premierul Dacian Cioloş, programată iniţial pentru marţi.

Unul dintre subiecte este propunerea premierului pentru Ministerul Fondurilor Europene, şeful Executivului transmiţând deja nominalizarea lui Cristian Ghinea. Acesta ar putea depune jurământul, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni, în cursul zilei de miercuri.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost internat marţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" şi operat la nivelul umărului drept, potrivit Administraţiei Prezidenţiale. Intervenţia chirurgicală a decurs în condiţii optime, cu respectarea tuturor procedurilor.

Ulterior, Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, prin care anunţa că se simte bine după operaţie şi că miercuri îşi va relua activitatea la Palatul Cotroceni. "Astăzi am fost supus unei intervenţii chirurgicale la umărul drept. Operaţia a fost una reuşită, mă simt bine şi mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici şi mulţumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Preşedintele nu şi-a delegat atribuţiile pe perioada operaţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici