Preşedintele Parlamentului de la Chişinău: Republica Moldova a simţit mereu umărul României

„R. Moldova a simţit mereu umărul României, care ne-a ajutat să trecem mai uşor prin crize, dar şi să începem a construi un viitor. Europarlamentarii români sunt avocaţii noştri la Bruxelles”, transmite preşedintele Parlamentului R. Moldova, Igor Grosu, într-un mesaj de Ziua Naţională a României.

219 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Parlamentului de la Chişinău: Republica Moldova a simţit mereu umărul României

„Dragi români şi prieteni ai României, sincere felicitări cu ocazia Zilei Naţionale pe care o vom celebra mâine, 1 decembrie. Transmit recunoştinţa noastră tuturor românilor pentru receptivitatea şi promptitudinea cu care răspund la nevoile R. Moldova şi ale cetăţenilor noştri. R. Moldova a simţit mereu umărul României, care ne-a ajutat să trecem mai uşor prin crize, dar şi să începem a construi un viitor mai bun. România a fost şi va rămâne susţinătoarea noastră fermă pe plan economic, politic, diplomatic, cultural şi educaţional. Împreună construim poduri, grădiniţe, muzee, săli de cultură, gazoducte, eliminăm tarifele la roaming, scăpăm de dependenţa energetică faţă de Rusia”, transmite, potrivit deschide.md, Igor Grosu.

Potrivit lui Grosu, sprijinul oferit este resimţit de cetăţenii R. Moldova în toate regiunile.

„Vocea României este importantă în cadrul Uniunii Europene, iar europarlamentarii români sunt avocaţii noştri la Bruxelles. Îmi exprim recunoştinţa către deputaţii şi senatorii români care prin votul de acum câteva zile prin care au reiterat sprijinul deplin pentru avansarea integrării europene a R. Moldova. Integrarea europeană este un obiectiv major al R. Moldova pe care îl putem atinge cu susţinerea prietenilor noştri de la Bucureşti. La mulţi ani România”, a declarat Igor Grosu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici