Preşedintele PDL Iaşi îl aşteaptă pe Simirad "cu braţele deschise"

Preşedintele PDL Iaşi, Dan Cârlan, a declarat vineri pentru MEDIAFAX că, dacă Constantin Simirad îşi va exprima dorinţa de a se înscrie în PDL, organizaţia îl va primi cu braţele deschise.

45 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PDL Iaşi îl aşteaptă pe Simirad "cu braţele deschise"

Preşedintele PDL Iaşi îl aşteaptă pe Simirad "cu braţele deschise" (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Excluderea acestuia din PSD este mult prea proaspătă ca să mă pronunţ în privinţa implicării acestuia în PDL. Este opţiunea exclusivă a domnului Simirad dacă va dori să-şi depună adeziunea pentru a se înscrie în PDL, şi atunci, categoric, îl vom primi în partid", a declarat liderul PDL Iaşi.

Dan Cârlan a precizat că la nivelul Moldovei, Constantin Simirad va fi implicat în campania candidatului PDL la preşedinţie, împreună cu structura de sprijin pe care o are la dispoziţie în acest sens.

Întrebat dacă până în acest moment s-a discutat despre primirea lui Constantin Simirad în PDL, Cârlan a spus că până la momentul excluderii din PSD a lui Simirad, au existat doar anunţurile ferme ale acestuia privind susţinerea lui Traian Băsescu în campania electorală. De alfel, liderul PDL Iaşi a precizat că Simirad anunţase că nu va demisiona din PSD, iar PSD la nivel local menţionase că nu-l va exclude din organizaţie.

Cârlan a mai spus că Simirad va rămâne preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, excluderea sa din PSD neafectându-i această calitate.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad, a fost exclus, vineri, din PSD, în urma deciziei Biroului Permanent Judeţean, decizia excluderii fiiind luată în unanimitate.

Social-democratul Constantin Simirad anunţase la, sfârşitul săptămânii trecute, că îl va susţine pe Traian Băsescu în campania prezidenţială, dacă acesta va candida, făcând totodată apel la colegii din PSD Iaşi să-i urmeze exemplul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici