Video Preşedintele PNL Crin Antonescu va face un "exerciţiu de sinceritate" la Pro TV - VIDEO

Preşedintele PNL Crin Antonescu este invitat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la Pro TV, găzduită de Cristian Leonte şi unde va răspunde întrebărilor jurnaliştilor Claudiu Pândaru (Gândul.info) şi Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar).

804 afișări

Liderul liberal, copreşedinte al USL şi preşedinte al Senatului a fost provocat la "un exerciţiu de sinceritate" la Pro TV.

Preşedintele PNL va vorbi despre despre recenta intrare a lui Gigi Becali în Partidul National Liberal, relaţia cu preşedintele Traian Băsescu, precum şi despre problemele economice ale României, serviciile secrete şi acordul cu Fondul Monetar Internaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici