Preşedintele PSD Liviu Dragnea: Sper ca românii să facă diferenţa între realitate şi vorbe, între manipulare şi adevăr

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat pentru creştere economică, salarii şi pensii mai mari, îmbunătăţirea situaţiei din sănătate şi un guvern competent să pună în aplicare măsurile, susţinând că speră ca românii să facă diferenţa între realitate şi vorbe.

140 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD Liviu Dragnea: Sper ca românii să facă diferenţa între realitate şi vorbe, între manipulare şi adevăr

Preşedintele PSD Liviu Dragnea: Sper ca românii să facă diferenţa între realitate şi vorbe, între manipulare şi adevăr

"Am votat pentru creşterea economiei, pentru locuri de muncă, pentru pensii şi salarii mai mari, pentru a îmbunătăţi situaţia din Sănătate şi Educaţie, pentru ca tinerii să aibă locuri de muncă bine plătite, pentru un program de readucere la viaţă a satului românesc pentru a ne hrăni cu roadele pămâtului nostru, nu cu importuri. Am votat pentru o guvernare competentă care să le poate face pe toate acestea începând de mâine. Sper ca românii să facă diferenţa între realitate vorbe şi între manipulare şi adevăr", a declarat Liviu Dragnea, după ieşirea de la urne.

Preşedintele PSD a votat duminică dimineaţa la o secţie din judeţul Teleorman.

Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central, judeţul Teleorman are, la ora 9.50, cea mai mare prezenţă la urne de 7,28%.

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici