Sesizare la Biroul Eelectoral Judeţean Alba în privinţa ştampilelor de control greşite din judeţ

Câte o sesizare a fost depusă, sâmbătă seara, la Biroul Electoral Judeţean Alba şi la Biroul Electoral Central, de către PSD, iar potrivit acesteia ştampilele de control au fost inscripţionate cu numărul de circumscripţie al altor judeţe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

725 afișări
Imaginea articolului Sesizare la Biroul Eelectoral Judeţean Alba în privinţa ştampilelor de control greşite din judeţ

Sesizare la Biroul Eelectoral Judeţean Alba în privinţa ştampilelor de control greşite din judeţ (Imagine: Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto)

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că ştampilele de control din secţiile de votare din judeţul Alba conţin numere de circumscripţii electorale ale altor judeţe, fiind realizate greşit.

PSD a sesizat Biroul Electoral Judeţean Alba şi Biroul Electoral Central, cerând ca ştampilele de control să fie înlocuite. PSD a cerut înlocuirea ştampilelor de control astfel încât să nu existe motive care ar putea duce la contestarea scrutinului electoral şi anularea votului oamenilor din Alba.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, subprefectul judeţului Alba, Marius Zinca, a declarat că ştampilele de control conţin erori în ceea ce priveşte circumscripţia.

”Ştampilele de control conţin toate elementele obligatorii, doar că este o eroare în ceea ce priveşte circumscripţia. E o eroare materială care se va corecta printr-o hotărâre care va fi dată în scurt timp de Biroul Electoral Judeţean”, a spus Marius Zinca.

Potrivit acestuia, ştampilele de vot sunt toate bune, iar eroarea se regăseşte doar la ştampilele de control.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici