Preşedintele Traian Băsescu a revenit în ţară

Preşedintele Traian Băsescu, a cărui mamă a murit în cursul zilei, a revenit, luni seară, în ţară, la Bucureşti, pe Aeroportul Henri Coandă, venind de la Bruxelles, unde participa la un summit UE-Asia.

16 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Traian Băsescu a revenit în ţară

Preşedintele Traian Băsescu a revenit în ţară (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Şeful statului a revenit în România cu o aeronavă de linie.

El nu a făcut declaraţii jurnaliştilor, la ieşirea din Aeroportul Henri Coandă, s-a urcat în maşina oficială şi a plecat.

Elena Băsescu, mama preşedintelui Traian Băsescu, a murit, luni, la Constanţa, la vârsta de 82 de ani.

În urma decesului mamei sale, preşedintele Traian Băsescu şi-a scurtat vizita de două zile la Bruxelles, unde participa la un Summit UE-Asia.

El l-a chemat la Bruxelles pe ministrul de Externe, urmând ca acesta să conducă delegaţia României la Summit.

La locuinţa din Constanţa a mamei şefului statului se află mai mulţi membri ai familiei Băsescu. În faţa blocului de pe strada Arcului din Constanţa, unde locuia mama preşedintelui, se află un agent SPP, care le-a transmis jurnaliştilor ajunşi acolo că familia Băsescu a solicitat intimitate.

Elena şi Ioana Băsescu, fiicele şefului statului, au ajuns, luni seară, la locuinţa bunicii lor. De asemenea, la locuinţa mamei şefului statului se află şi fratele preşedintelui şi soţia acestuia.

În octombrie 2009, Elena Băsescu, ce suferea de cancer la sân, a fost internată la Institutul Oncologic Fundeni din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici