Preşedintele Traian Băsescu, invitat în prima ediţie din noul sezon "După 20 de ani", la Pro TV

Preşedintele României, Traian Băsescu, va fi primul din seria invitaţilor de prestigiu cu care telespectatorii Pro TV se vor întâlni în noul sezon al emisiunii "După 20 de ani", care va debuta duminică, de la ora 10.00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

220 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Traian Băsescu, invitat în prima ediţie din noul sezon "După 20 de ani", la Pro TV

Traian Băsescu (Imagine: Cristina Nichitus/ Mediafax Foto)

Cristian Leonte, moderatorul emisiunii, şi jurnaliştii Claudiu Pândaru, director editorial Gandul.info, şi Cristian Hostiuc, director editorial Ziarul Financiar, vor încerca să obţină de la preşedintele României răspunsuri la întrebările care frământă societatea românească.

Cum toamna se anunţă bogată în tensiuni sociale provocate de cele mai variate cauze, preşedintele României va avea ocazia să îşi expună punctul de vedere referitor la problemele care tulbură societatea românească în momentul actual.

Ce se va întâmpla cu privatizările, cu resursele naturale ale României, dar şi pe scena politică a ţării? - telespectatorii Pro TV vor primi răspunsurile la aceste întrebări de la preşedintele Traian Băsescu, duminică, de la ora 10.00, la "După 20 de ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici