Preşedintele Traian Băsescu, la Şantierul Naval Mangalia

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, vineri, după ora 11.00, la Şantierul Naval Mangalia, unde a fost întâmpinat de autorităţi judeţene, de conducerea companiei şi de un grup de muncitori.

1026 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Traian Băsescu, la Şantierul Naval Mangalia

Preşedintele Traian Băsescu, la Şantierul Naval Mangalia (Imagine: Stefan Ciocan/Arhiva Mediafax Foto)

La sosirea pe Şantierul Naval Mangalia, şeful statului a fost întâmpinat de către prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz şi de conducerea Şantierului Naval Daewoo Mangalia, el primind un buchet de flori de la o tânără şi dând apoi mâna cu o parte din muncitorii aflaţi la intrarea în sediul administrativ al şantierului.

La ora transmiterii acestei ştiri, Traian Băsescu se află în sediul administrativ al Şantierului Naval Daewoo Mangalia.

Înainte să intre în sediu, Băsescu nu a făcut nicio declaraţie.

Şeful statului a mai vizitat de două ori Şantierul Naval Daewoo Heavy Industry Mangalia, o dată în toamna anului 2008, iar apoi în august 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici