Prigoană: Dacă există Moş Crăciun, vreau să-mi aducă bunica încapoi

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, pentru MEDIAFAX, că cea mai frumoasă amintire din copilărie, de sărbători, este legată de bunica sa şi a spus că, dacă există Moş Crăciun, ar vrea să i-o aducă pe bunica înapoi.

426 afișări
Imaginea articolului Prigoană: Dacă există Moş Crăciun, vreau să-mi aducă bunica încapoi

Silviu Prigoana (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax foto)

Prigoană a povestit că în copilărie Raiul era la bunica sa acasă.

"Deosebit era când trăia bunica mea. Eu am considerat că Raiul era la bunica mea acasă, pentru că făceam ce vroiam şi ni se făceau toate poftele. La bunica mea acasă a fost Raiul copilăriei mele, chiar dacă nu aveam desene cu Mickey Mouse, Coca-Cola şi McDonalds, am avut o copilărie senzaţională, am numai amintiri plăcute. Şi dacă există Moş Crăciun, vreau să-mi aducă bunica înapoi", a spus Prigoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici