Prigoană: Din punctul meu de vedere, Cristian Preda va fi exclus din PDL

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, a declarat, duminică, că, din punctul său de vedere, Cristian Preda va fi exlus din PDL, el precizând că "lucrurile vor fi tranşate săptămâna viitoare".

885 afișări
Imaginea articolului Prigoană: Din punctul meu de vedere, Cristian Preda va fi exclus din PDL

Prigoană: Din punctul meu de vedere, Cristian Preda va fi exclus din PDL (Imagine: Liviu adascalitei/Mediafax Foto)

Prigoană a spus la Realitatea TV că Preda a avut o atitudine incredibilă la adresa preşedintelui partidului, a Elenei Udrea şi a sa personal după desemnarea candidatului la Primăria Generală a Capitalei.

"Eu nu cred că poţi să faci aşa ceva şi să rămâi în interiorul partidului. Eu cred în continuare că PDL este un partid cu demnitate şi lucrurile vor fi tranşate săptămâna viitoare. Din punctul meu de vedere, domnul Cristian Preda va fi exclus din partid", a spus Prigoană.

Europarlamentarrul PDL Cristian Preda a declarat, duminică, la B1TV, că îi susţine pe candidaţii PDL la primăriile de sector din Bucureşti, iar întrebat dacă nu are aceeaşi atitudine faţă de Silviu Prigoană, a reluat afirmaţia potrivit căreia nu îl poate susţine pe cel care a cerut excluderea sa.

Întrebat dacă îl susţine pe Silviu Prigoană pentru Primăria Generală, el a reluat ideea potrivit căreia nu îl poate susţine pe cel care a cerut excluderea sa din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici