Prima declaraţie a lui Nicolae Ciucă după ce a fost desemnat pentru funcţia de premier: "Cetăţenii români aşteaptă de la noi stabilitate şi soluţii"

Cetăţenii români aşteaptă de la noi stabilitate şi soluţii, spune Nicolae Ciucă, premierul desemnat.. El precizează că programul de guvernare prevede un procent semnificativ pentru investiţii şi măsuri sociale.

1212 afișări
Imaginea articolului Prima declaraţie a lui Nicolae Ciucă după ce a fost desemnat pentru funcţia de premier: "Cetăţenii români aşteaptă de la noi stabilitate şi soluţii"

Prima declaraţie a lui Nicolae Ciucă după ce a fost desemnat pentru funcţia de premier: "Cetăţenii români aşteaptă de la noi stabilitate şi soluţii"

„În ultimele zile am lucrat împreună cu celelalte partide să putem să agregăm un program de guvernare şi să se constituie o coaliţie solidă, astfel încât să putem realiza un guvern care să asigure stabilitatea ţării. Cetăţenii români aşteaptă de la noi stabilitate şi soluţii pentru a fi în măsură să rezolvăm efectele produse de pandemie, criză energetică şi să avem u program care să fie în ăsură să pună în aplicare deciziile pentru implementarea PNRR”, spune premierul desemnat, Nicolae Ciucă.

El spune că în programul de cuvernare există un „procent semnificativ” pentru investiţii şi măsuri sociale.

„Este cât se poate de evident că este pentru prima dată când în programul de guvernare avem un procent substanţial pentru tot ceea ce înseamnă derularea unui proiect de investiţii solide şi foarte bine aplicate, precum şi un program de măsuri sociale. Sperăm ca începând de joi să ne putem apuca serios de treabă”, conchide Ciucă.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că l-a desemnat premier pe Nicolae Ciucă. Acesta a fost propus de coaliţia formată din PSD, PNL, UDMR şi minorităţile naţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici