Prima dezbatere electorală - Iohannis: Aţi votat pe Raţiu şi Antonescu, pot conta pe dvs? Ponta: Sunteţi Băsescu, nu l-am votat

Klaus Iohannis l-a întrebat, marţi, la Realitatea TV, pe Victor Ponta dacă poate conta pe votul lui, amintind că liderul PSD a spus că a votat cu Ion Raţiu şi Crin Antonescu, liderul PSD răspunzând: "Sunteţi o spoială, înăuntru sunteţi Traian Băsescu, nu l-am votat pe Băsescu".

2226 afișări
Imaginea articolului Prima dezbatere electorală - Iohannis: Aţi votat pe Raţiu şi Antonescu, pot conta pe dvs? Ponta: Sunteţi Băsescu, nu l-am votat

Iohannis: Aţi votat pe Raţiu şi Antonescu, pot conta pe dvs? Ponta: Sunteţi Băsescu, nu l-am votat (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Ne-aţi spus că aţi votat în tinereţe cu Ion Raţiu. Pe urmă aţi spus că aţi votat cu candidatul liberal. Pot să contez şi de data aceasta pe votul dumneavoastră?", l-a întrebat candidatul ACL, Klaus Iohannis, pe Ponta.

Victor Ponta a răspuns: "Nu, domnule Iohannis, pentru că sunteţi doar o poleială a lui Ion Raţiu şi a lui Crin Antonescu. În interior, sunteţi Traian Băsescu. Şi nu l-am votat niciodată pe Traian Băsescu".

Replica lui Iohannis a fost: "Mulţumesc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici