Prima reacţie a PSD după demiterea lui Voiculescu. „Ar fi trebuit să demisioneze de multă vreme”

Lucian Romaşcanu, senator PSD, a declarat, la Aleph News, că Vlad Voiculescu ar fi trebuit să demisioneze de multă vreme pentru că „în orice echipă dacă un jucător nu se ridică la nivelul aşteptărilor, el trebuie să plece”.

200 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a PSD după demiterea lui Voiculescu. „Ar fi trebuit să demisioneze de multă vreme”

Prima reacţie a PSD după demiterea lui Voiculescu. „Ar fi trebuit sa demisioneze de multa vreme”

„Ar fi trebuit să demisioneze de multă vreme. Nu înţelegem de ce această obstinaţie a USR de a îl susţine cu orice preţ. Este un mod de a lucra în echipă prost înţeles. În orice echipă, dacă un jucător nu se ridică la nivelul aşteptărilor, el trebuie să plece.

Bănuiesc că au resurse şi este destul de complicat să vedem aceste resurse ale USR. Dumnealor au promovat miniştri în urma unui concurs intern. Dacă este maximul ce au putut dumnealor scoate la Economie, cu Năsui care este un dezastru, cu Drulă la Transporturi, la Sănatate Voiculescu, am mari dubii că au resursele necesare dar Voiculescu trebuia să plece de mult. Şi zidul din jurul lui a făcut rău managementului sanitar din România”, a comentat Lucian Romaşcanu decizia premierului Cîţu de a-l demite pe ministrul Sănătăţii.

Romaşcanu a mai spus că a constatat că există un mod de guvernare paralel între PNL şi USR PLUS.

„Faptul că Ghinea nu discută PNRR cu Cîţu şi PNL. Faptul că doamna Moldovan dă un ordin peste noapte, nediscutat la nivelul Guvernului, arată că dumnealor sunt un grup separat de restul guvernării, iar acest lucru se plăteşte. Doamna Moldovan era de fapt ministrul Sănătăţii şi cred că pleacă şi din acest motiv. Domnul Voiculescu a făcut un lucru pe care nu l-a făcut sau nu ştiu să îl fi făcut vreun ministrul înaintea lui, să delege toate atribuţiile către secretarii de stat şi persoanele din subordine. Să aducă 24 de consilieri onorifici care nu aveau obligativitatea de a depune declaraţii de avere şi interes. Cei doi miniştri (...) ai Sănătăţii au plecat pentru că trebuiau să plece pentru toate lucrurile rele pe le-au făcut”, a afirmat senatorul social-democrat.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost demis miercuri dimineaţă de către premierul Florin Cîţu. Totodată, prim-ministrul a demis-o şi pe Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici