Prima şedinţă din acest an a coaliţiei de guvernare: Dragnea şi Tăriceanu se întâlnesc pentru a discuta despre bugetul de stat

Preşedinţii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, vor avea luni o şedinţă de coaliţie pentru a discuta despre proiectul bugetului pentru anul 2019, potrivit unor surse politice. O altă temă ar putea fi atacarea la CCR a refuzului preşedintelui de a-i numi pe cei doi miniştri.

896 afișări
Imaginea articolului Prima şedinţă din acest an a coaliţiei de guvernare: Dragnea şi Tăriceanu se întâlnesc pentru a discuta despre bugetul de stat

Întâlnire Dragnea-Tăriceanu pentru a discuta despre bugetul de stat - surse

„Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se va întâlni în cursul zilei de luni cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, subiectul principal de discuţie fiind bugetul de stat”, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

De asemenea, un alt subiect de discuţie va fi strategia pentru noua sesiune parlamentară, au mai susţinut sursele citate.

”Este posibil ca cei doi să vorbească şi despre oportunitatea ca Guvernul să atace la CCR refuzul preşedinteşlui de a-i numi pe Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici la Dezvoltare şi Transporturi”, au mai afirmat sursele citate.

Şedinţa care urmează să aibă loc luni va fi prima şedinţă a coaliţiei din anul acesta, cei doi lideri ai coaliţiei întorcându-se recent din concediu.

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, nu va participa însă la şedinţă, fiind prezent la Bruxelles, în cadrul Preşedinţiei Consiliului UE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici