Primar de sector, critici la adresa guvernului că nu opreşte o „calamitate urbană” a maşinilor second-hand

Ciprian Ciucu critică guvernul pentru că nu găseşte politici pentru stoparea importului de maşini second-hand, despre care afirmă că este „o calamitate urbană”.

572 afișări
Imaginea articolului Primar de sector, critici la adresa guvernului că nu opreşte o „calamitate urbană” a maşinilor second-hand

Primar de sector, critici la adresa guvernului că nu opreşte o „calamitate urbană” a maşinilor second-hand

„<Rog intervenţia autorităţilor competente pentru eliberarea trotuarelor de pe str. / aleea X>. Şi se adresează exclusiv primăriei. Şi în tot acest timp bucureştenii , şi nu doar ei, aduc zeci de maşini pe an în Bucureşti. Dar nimeni nu se adresează şi Guvernului să găsească nişte politici prin care să oprească această calamitate urbană. Câteodată mă simt ca Sisif... Iau zilele acestea legătură cu europarlamentarii noştri să vedem dacă am putea face ceva să nu mai fim groapa de maşini a Europei”, scrie pe Facebook Ciprian Ciucu, primar al Sectorului 6 al Capitalei.

El relatează că Daniel P. Funeriu i-a spus „deunăzi că în Japonia nu îţi poţi achiziţiona auto până nu faci dovada locului de parcare”.

„Eu vorbesc liniştit pe acest subiect pentru ca la sfârşitul anului o sa am ce raportat la capitalul <noi locuri de parcare>. Dar oricum nu ţinem pasul ce ce vine spre noi”, conchide Ciucu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciucu,
maşini,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici