Primar PSD, despre excluderea Gabrielei Firea din partid: Nu am ajuns lipsiţi de repere să propunem aşa ceva

Primarul Robert Negoiţă a spus duminică, înainte de CEx PSD, că o eventuală discuţie privind excluderea Gabrielei Firea din partid ar fi o dovadă de lipsă de abilitate şi că social democraţii nu au ajuns atât de „lipsiţi de repere” încât să propună acest lucru.

796 afișări
Imaginea articolului Primar PSD, despre excluderea Gabrielei Firea din partid: Nu am ajuns lipsiţi de repere să propunem aşa ceva

Primar PSD, despre excluderea Gabrielei Firea din Partid: Nu am ajuns lipsiţi de repere să propunem aşa ceva

„Cu credinţa mai mult la biserică. Aici cred că ar fi o mare lipsă de abilitate şi nu cred că am ajuns aşa lipsiţi de repere încât să propunem aşa ceva”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, înainte de CEx PSD.

Precizările vin în contextul în care Gabriela Firea a spus că rămâne membru al formaţiunii, întrebată fiind dacă va părăsi PSD, după ce preşedintele TSD Gabriel Petrea a postat, pe Facebook, o poză în care apare alături de primarul general, fostul vicepremier Paul Stănescu şi Marian Neacşu, exclus anul trecut din partid.

„Eu nu plec la nicio formaţiune politică.Probabil că mă vor da afară, pentru că oamenii care vorbesc lucruri adevărate, s-a văzut că nu prea sunt apreciaţi. Eu mai sper, până în ultimul moment, că totuşi şi colegii mei îli vor da seama că domnul Dragnea face atât de mult rău nu doar ţării, cât şi partidului. PSD poate fi salvat. Are şi oameni integri, serioşi, generoşi. (...) Nu sunt un traseist şi nu voi pleca la un alt partid. Dacă la anul, la Primăria Capitalei, tot donnul Dragnea va fi la conducerea PSD şi vor dori un alt candidat, eu voi lua decizia să candidez, o pot face şi ca independent. Nu cred că trebuie să mă leg de cineva”, a mai spus Gabriela Firea.

Social-democraţii s-au reunit duminică, la Parlament, în prima şedinţă CEx din acest an, pentru prezentarea bugetului pentru 2019, stabilirea priorităţile politice şi a conducerii interimare a PSD Brăila, după plecarea lui Mihai Tudose la Pro România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici