Primăria Câmpulung Muscel a obţinut, în premieră, bani din fondul de rezervă al Guvernului

  • Primăria Câmpulung Muscel a obţinut bani din fondul de rezervă al Guvernului pentru trei proiecte.
  • Este o premieră pentru administraţia locală, anunţă primarul oraşului, Elena Lasconi.
4873 afișări
Imaginea articolului Primăria Câmpulung Muscel a obţinut, în premieră, bani din fondul de rezervă al Guvernului

Primăria Câmpulung Muscel a obţinut, în premieră, bani din fondul de rezervă al Guvernului

Primarul oraşului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunţat că a primit 12 milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului. Este o premieră pentru oraş, iar banii vor fi folosiţi pentru realizarea a trei proiecte de infrastructură şi culturale.

„Premieră pentru Câmpulung! Pentru cei care se ocupă zi de zi cu discreditarea primarului, a USR PLUS şi se hrănesc cu răutate am o veste: azi luaţi-vă liber. Am obţinut 12 milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului aflat la dispoziţia prim-ministrului, cu ajutorul colegilor mei, parlamentarii USR PLUS, pentru trei proiecte importante: bulevardul Pardon, o parte din strada Drăceşti şi “Câmpulung, capitala scrisului românesc”. Este pentru prima dată când avem parte de o asemenea susţinere. Vă promit, e doar începutul”, a anunţat, pe Facebook, primarul Elena Lasconi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici