Primarul comunei Jucu va fi suspendat din PD

Preşedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, va propune săptămâna viitoare Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei suspendarea din partid a primarului comunei Jucu, Petre Coste, arestat pentru luare de mită .

2 afișări

Buda a declarat că propunerea va fi înaintată după de Coste a recunoscut în faţa magistraţilor Curţii de Apel Cluj că a luat mită.

Preşedintele PD Cluj susţine că recunoaşterea luării mitei de către Petre Coste nu aduce plusuri imaginii partidului, ci din contră.

Magistraţii Curţii de Apel Cluj au respins, marţi, recursul înaintat de primarul comunei Jucu, Petre Coste, acuzat de luare de mită, împotriva măsura arestării preventive, astfel că acesta rămâne în continuare în arest.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici