Primarul din Câmpulung Muscel se ia la trântă cu coada de la Serviciul Înmatriculări

  • Primarul oraşului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, provoacă schimbări la Serviciul Regim Permise şi Înmatriculări Argeş.
  • După ce a văzut numeroşi oameni la coadă, ea a solicitat şefului serviciului să facă programări.
  • De asemenea, Lasconi i-a cerut ajutorul prefectului judeţului Argeş.
6296 afișări
Imaginea articolului Primarul din Câmpulung Muscel se ia la trântă cu coada de la Serviciul Înmatriculări

Primarul din Câmpulung Muscel se ia la trântă cu coada de la Serviciul Înmatriculări

Primarul oraşului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, i-a solicitat şefului serviciului Regim Permise şi Înmatriculări Argeş să ia măsuri în condiţiile în care la coada de la ghişee erau peste o sută de oameni. În plus, Lasconi l-a sunat pe prefectul judeţului Argeş şi i-a cerut să trimită jandarmi la faţa locului.

„Peste o sută de oameni la rând la înmatriculări. I-am solicitat şefului serviciului Regim Permise şi Înmatriculări Argeş să se elibereze bonuri de ordine, să se facă programări, pentru că această situaţie nu este normală, mai ales în contextul pandemic. De asemenea, am luat legătura cu Prefectul Emanuel Soare pentru a lua măsuri. Au fost trimişi jandarmi pentru a asigura ordinea”, a anunţat pe Facebook primarul oraşului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi.

La finalul mesajului, primarul Lasconi îi îndeamnă pe cei care au treabă la instituţiile statului să respecte măsurile de distanţare şi să poarte mască de protecţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici