Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Constantin Toma: Sunt adeptul unei reforme administrative corecte pentru că ar trebui pe lângă localităţile puternice să vină şi alea slabe. De exemplu, în judeţul Buzău sunt comune de 300-400 de oameni din care vreo 200 nu mai sunt acolo, lucrează în străinătate. Şi ai acolo şi primar, şi viceprimar şi consiliu local, post de poliţie, de jandarmi.
  • Constantin Toma: Pentru noi ca primari sau preşedinţi de consilii judeţene avem foarte puţine competenţe. Totul se judecă la Bucureşti, aproape totul. În mod normal, noi producem bani, banii ăştia se duc toţi la Bucureşti şi de acolo stau cu mâna întinsă la reechilibrare bugetară pentru că se cheltuie o mulţime de bani cu acest aparat imens din zona bugetară.
  • Constantin Toma: Pregătim un referendum pentru că legea spune aşa – să ţii referendumuri în cele două localităţi care vor voluntar să se unească, prezenţă la vot 30% minim la Ţinteşti, 30% minim la Buzău, 50% plus 1 ca să fie validat. Referendumul este pe 26 septembrie. Ne batem serios să iasă treaba ca lumea.
312 afișări
Imaginea articolului Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Sâmbătă, 14 august, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Ce a făcut ca primar în Buzău? Care sunt problemele cu care se confruntă oraşul? Ce proiecte pregăteşte pentru oraş? De ce vrea să extindă Buzăul prin referendum?  Care sunt reformele necesare României şi ce propune guvernanţilor? Ce se s-a întâmplat cu propunerile sale pentru PNRR? Cum vrea să transforme Buzăul într-un oraş verde?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici