Primarul Videanu scrie şi semnează, la TV, că PDL "v-a câştiga PMB"

Primarul Capitalei Adriean Videanu a scris şi semnat, într-o emisiune transmisă în direct la Antena2, că "PD-L, prin V.Blaga, v-a câştiga PMB!", politicianul PSD Miron Mitrea intervenind amuzat pentru a atrage atenţia asupra unei probleme a textului - nu precizează când se va înregistra victoria.

58 afișări
Imaginea articolului Primarul Videanu scrie şi semnează, la TV, că PDL "v-a câştiga PMB"

Primarul Videanu scrie şi semnează, la TV, că PDL "v-a câştiga PMB" (Imagine: Mediafax Foto)

Invitat la o emisiune la Antena 2, primarul Adrian Videanu încearcă să convingă atât moderatoarea, cât şi invitaţii că PDL va câştiga cu siguranţă alegerile pentru Primăria Generală.

"Partidul Democrat-Liberal, scrieţi, nu pierde Primăria Capitalei şi eu semnez aici, lângă dumneavoastră", spune la un moment dat, hotărât, edilul bucureştean.

Apoi, pe fondul comentariilor celor din studio, Videanu ia o hârtie pe care scrie în grabă "PD-L, prin V.Blaga, v-a câştiga PMB!", mesaj pe care îl datează şi semnează.

Mesajul este arătat la cameră dar nimeni nu menţionează eroarea gramaticală comisă de primar.

Totuşi, Miron Mitrea intervine amuzat, atrăgând atenţia că nu este precizat anul în care PDL va repurta victoria anunţată de Videanu.

Primarul răspunde atrăgând atenţia că a trecut data pe hârtie - 13.04.2008. "Şi reţineţi, 13 este un număr norocos pentru mine!", conchide el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici