Principele Radu neagă orice sprijin din partea lui Dinu Patriciu

Principele Radu, care şi-a anunţat candidatura la Preşedinţia României, a negat, vineri, informaţiile conform cărora omul de afaceri Dinu Patriciu l-ar susţine în cursa prezidenţială, el subliniind că va candida independent, fără obligaţii de partid.

25 afișări
Imaginea articolului Principele Radu neagă orice sprijin din partea lui Dinu Patriciu

Principele Radu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Este o minciună sfruntată, pe care o voi demonta pe un site pe care îl voi lansa - opritiminciunile.ro", a declarat Principele Radu, după o conferinţă de presă a festivalului EUROPAfest, pe care îl patronează alături de Principesa Margareta.

El l-a descris pe Dinu Patriciu ca fiind un "fruntaş liberal", care cu siguranţă îşi va susţine propriul candidat la Preşedinţie.

"Aş vrea ca independenţa acestei candidaturi să fie reală", a mai spus el.

Totodată, Principele Radu s-a declarat foarte încrezător în şansele sale de a câştiga cursa prezidenţială.

"Cred că am foarte mari şanse şi sunt în fiecare zi fericit şi încrezător", a spus el.

Întrebat care crede că-i vor fi alegătorii, el a spus că nu a împărţit niciodată populaţia României pe criterii politice. De asemenea, el a menţionat că va participa pe buletinele de vot cu numele său din buletin - "Radu al României Duda".

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea a declarat, joi, referindu-se la candidatura lui Radu Duda, că ştia încă din vara anului trecut că "anumiţi lideri liberali din tabăra lui Dinu Patriciu, chiar şi Patriciu, încearcă să îl aducă în cursa electorală pe Radu Duda".

Principele Radu şi-a anunţat, joi seară, candidatura la Preşedinţia României, într-un discurs rostit la Palatul Elisabeta, el declarând că nu-şi propune să restaureze monarhia, schimbarea formei de guvernământ nefiind atributul preşedintelui. El a mai spus că, prin gestul de a candida la Preşedinţie, doreşte să deblocheze impasul politic şi instituţional în care se găseşte România şi a spus că, dacă va câştiga, va garanta independenţa justiţiei şi domnia legii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici