PRM nu face nicio alianţă pentru alegerile parlamentare

Preşedintele PRM, Coneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că partidul pe care îl conduce va merge singur în alegeri, urmând să intre într-o alianţă doar dacă va cădea actualul Guvern şi se va constitui un guvern de uniune naţională.

13 afișări
Imaginea articolului PRM nu face nicio alianţă pentru alegerile parlamentare

PRM nu face nicio alianţă pentru alegerile parlamentare (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă pentru alegerile parlamentare PRM şi-a stabilit o politică de alianţe, Vadim Tudor a răspuns negativ. "Ne vom duce singuri. (...) De colaborat în plan parlamentar discutăm şi colaborăm, ca şi în plan local", a răspuns el.

Liderul PRM a spus că alianţele s-au format pentru a se desface şi că la alegeri fiecare partid trebuie "să meargă singur, pe picioarele sale". El a declarat că, dacă va cădea Guvernul, va fi nevoie de un guvern de uniune naţională, în care PRM va colabora "vrând-nevrând" cu celelalte partide.

Totodată, el a infirmat zvonurile privind pregătirea "unui puci" în cadrul partidului pe care îl conduce, Vadim Tudor arătând că acestea "au darul de a-i speria pe cei slabi de înger, să plece din PRM". "E o mare neruşinare să părăseşti un partid după ce ai fost patru ani, opt ani, unii chiar 12 ani în Parlament", a spus Corneliu Vadim Tudor.

Preşedintele PRM a menţionat că poate face pariu că PRM va intra în Parlament cu forţe proprii.

"Există un fond de cadre foarte bogat al Partidului România Mare, avem de unde alege. Timpul lucrează în favoarea PRM", a subliniat senatorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici