Pronunţarea privind validarea lui Dominic Fritz în funcţia de primar al Timişoarei, amânată. Edilul ales: „Este trist”

Tribunalul Timiş a amânat marţi pronunţarea în legătură cu validarea mandatului de primar al Timişoarei câştigat de Dominic Fritz: „Este trist că Timişoara este printre ultimele capitale de judeţ din România care va avea Primarul validat. Am convingerea că timişorenii nu şi-au dorit asta”.

831 afișări
Imaginea articolului Pronunţarea privind validarea lui Dominic Fritz în funcţia de primar al Timişoarei, amânată. Edilul ales: „Este trist”

Pronunţarea privind validarea lui Dominic Fritz în funcţia de primar al Timişoarei, amânată. Edilul ales: „Este trist”

Tribunalul Timiş urma să se pronunţe marţi referitor la validarea mandatului de primar al Timişoarei al lui Dominic Fritz.

Mai multe contestaţii au fost depuse împotriva validării mandatului noului primar, iar Tribunalul Timiş a amânat pronunţarea pe miercuri.

„Felicitări colegei mele Clotilde Armand, validată astăzi, definitiv, ca primar al sectorului 1, care a avut de învins maşinăria vechilor partide nu doar în alegeri, ci şi în Justiţie. Împotriva ei au fost depuse 122 de contestaţii, nici una cu succes. Aştept şi eu validarea mandatului meu de primar al Timişoarei, contestată de trei persoane care resping dreptul meu de cetăţean european de a participa la alegerile locale, consfinţit de tratatele europene, Constituţia României şi legea alegerilor locale. Este trist că Timişoara este printre ultimele capitale de judeţ din România care va avea Primarul validat. Am convingerea că timişorenii nu şi-au dorit asta. Pronunţarea instanţei va avea loc mâine. Nu am îndoieli că dreptul meu la candidatură va fi validat din nou, după ce deja a fost admis dosarul meu de candidatură, validată victoria mea pe baza acestui dosar, şi, după ce am fost înscris din oficiu pe lista electorală a oraşului, tocmai pentru că trăiesc aici”, declară Dominic Fritz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici