Propunerile de miniştri interimari au ajuns la preşedintele Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a primit propunerile de miniştri interimari trimise de premierul Viorica Dăncilă. Astfel, şeful statului va decide dacă îi va accepta pe Niculae Bădălău la Ministerul Energiei, Ioan Deneş la Ministerul Mediului şi Ştefan Oprea vicepremier pentru relaţia cu Parlamentul.

660 afișări
Imaginea articolului Propunerile de miniştri interimari au ajuns la preşedintele Iohannis

Propunerile de miniştri interimari au ajuns la preşedintele Iohannis

Propunerile de miniştri interimari trimise de premierul Viorica Dăncilă pentru portofoliile Energie, Mediu şi relaţia cu Parlamentul au ajuns la preşedintele Klaus Iohannis, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

ALDE a decis luni ieşirea de la guvernare şi o alianţă cu Pro România. Călin Popescu Tăriceanu a mai anunţat retragerea din Guvern a miniştrilor ALDE, însă Ramona Mănescu a decis să rămână la conducerea MAE.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis marţi propunerile pentru interimari: Niculae Bădălău la Energie, Ioan Deneş la Mediu şi Ştefan Radu Oprea vicepremier pentru relaţia cu Parlamentul.

Interimatele vin în locul membrilor ALDE care au demisionat din Guvern: Viorel Ilie, Graţiela Gavrilescu şi Anton Anton.

Călin Popescu Tărceanu a mai spus, la scurt timp după retragerea formaţiunii de la guvernare, că ALDE va vota pentru moţiunea de cenzură la adresa Cabinetului Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici