PSD a depus la Guvern listele de semnături pentru devansarea majorării pensiilor

Secretarul general al PSD, Titus Corăţean, vicepreşedintele Marian Sârbu şi preşedintele Consiliului Naţional, Dan Mircea Popescu au depus, miercuri, la sediul Guvernului, cele 700.000 de semnături adunate de PSD pentru devansarea majorării pensiilor, de la 1 ianuarie 2008 la 1 noiembrie 2007.

2 afișări
Imaginea articolului PSD a depus la Guvern listele de semnături pentru devansarea majorării pensiilor

PSD a depus la Guvern listele de semnături pentru devansarea majorării pensiilor

Cei trei au fost însoţiţi de un grup de pensionari, conduşi de preşedintele Organizaţiei de Seniori a PSD, Nicolae Rizoiu.

Listele cu cele 700.000 de semnături au fost aduse la Guvern în cutii mari de carton.

Delegaţia PSD a fost primită chiar la intrarea în curtea clădirii Executivului de ministrul Muncii, Paul Păcuraru.

Vicepreşedintele PSD, Marian Sârbu, a precizat că, din discuţia cu ministrul Păcuraru, a reieşit că acesta va încerca să analizeze încă din start posibilitatea unei creşteri suplimentare faţă de ce a stabilit Guvernul prin ordonanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici