PSD are programate miercuri şedinţe ale CEx şi CN şi lansarea candidaţilor

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase a anunţat, luni, după şedinţa BPC, că, miercuri, la ora 15.00, va avea loc Comitetul Executiv Naţional al PSD, iar de la ora 16.00 este programat Consiliul Naţional, care va discuta evoluţiile politice actuale şi politica de alianţe.

11 afișări
Imaginea articolului PSD are programate miercuri şedinţe ale CEx şi CN şi lansarea candidaţilor

PSD are programate miercuri şedinţe ale CEx şi CN şi lansarea candidaţilor (Imagine: Mediafax Foto)

În aceeaşi zi, de la ora 17.30, la Romexpo, este programată lansarea candidaţilor PSD pentru alegerile locale.

Năstase a precizat că şedinţa CEx este formală, întrucât acest for este cel care trebuie să convoace Consiliul Naţional.

El a spus că, la Consiliul Naţional, va fi evaluată situaţia politică actuală şi că va fi discutată politica de alianţe a social-democraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici