PSD depune o moţiune de cenzură simplă pe Sănătate împotriva lui Vlad Voiculescu, după incendiul de la „Matei Balş”

Social-democraţii anunţă că vor depune o moţiune simplă pe Sănătate, în Camera Deputaţilor, acesta urmând să intre în dezbatere săptămâna viitoare.

394 afișări
Imaginea articolului PSD depune o moţiune de cenzură simplă pe Sănătate împotriva lui Vlad Voiculescu, după incendiul de la „Matei Balş”

PSD depune o moţiune de cenzură simplă pe Sănătate

Radu Oprea a anunţat că în urma şedinţei de luni a Biroului Politic Naţional al PSD s-a decis depunerea uneo moţiuni simple pe sănătate.

„Moţiunea simplă pe sănătate va fi depusă la Camera Deputaţilor cu asociaţiile medicilor, cu asociaţiile pacienţilor şi săptămâna viitoare va intra în dezbatere”, a spus Oprea.

Moţiunea va fi depusă miercuri în Parlament, urmând ca dezbaterea să aibă loc în 6 zile. 

De asemenea, în BPN al PSD au fost şi discuţii referitoare la bugetul de stat al României şi la bugetul asigurărilor de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
moţiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici