PSD îi îndeamnă pe români să cumpere doar produse româneşti

PSD a îndemnat românii "SĂ CUMPERE ROMÂNEŞTE! " încă dinainte de votul pentru admiterea României în Schengen.

1690 afișări
Imaginea articolului PSD îi îndeamnă pe români să cumpere doar produse româneşti

PSD, Facebook

"Cu atât mai mult acum, după respingerea candidaturii ţării noastre, răspunsul românilor trebuie să fie „CUMPĂRĂ ROMÂNEŞTE!”

În acest fel, putem susţine producţia românească, firmele româneşti şi locurile de muncă din România. Este cea mai bună lecţie pe care o putem da celor care au refuzat dreptul României de a fi o ţară pe deplin europeană", declară reprezentanţii Partidului Social-Democrat pe pagina de Facebook. 

Joi, 8 decembrie, Marcel Ciolacu   spune că dreapta europeană trebuie să îşi asume responsabilitatea „până la capăt” şi să îl convingă pe cancelarul austriac „până mâine” că România merită să fie în Spaţiul Schengen.

Ministrul Familiei Gabriela Firea susţine că decizia luată la Bruxelles este profunt incorectă şi o mare nedreptate la adresa României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici