Firea: Este dezamăgitoare poziţia Austriei faţă de cetăţenii români

Ministrul Familiei Gabriela Firea susţine că decizia luată la Bruxelles este profunt incorectă şi o mare nedreptate la adresa României.

672 afișări
Imaginea articolului Firea: Este dezamăgitoare poziţia Austriei faţă de cetăţenii români

Firea: Este dezamăgitoare poziţia Austriei faţă de cetăţenii români

„Decizia luată în urmă cu puţin timp la Bruxelles este profund incorectă şi o mare nedreptate la adresa ţării noastre. România merită să intre în spaţiul Schengen, îndeplineşte toate condiţiile şi aşteaptă de prea multă vreme ca toţi partenerii europeni să accepte această realitate”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Ea susţine că este de neînţeles pentru multă lume de ce Austria blochează intrarea noastră în Schengen.

„În marea familie europeană avem cu toţii aceleaşi drepturi, iar libera circulaţie este cea mai importantă. Austria nu a fost convinsă să renunţe la solicitările considerate nejustificate nici parteneri importanţi ai României, precum Germania sau Franţa, care ne-au sprijinit la întâlnirea Consiliului JAI de astăzi. Susţin în continuare că toţi cetăţenii statelor membre UE au aceleaşi drepturi, nu sunt unii mai presus de ceilalţi. Este dezamăgitoare poziţia Austriei faţă de cetăţenii români!”, a mai spus ministrul Familiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici