PSD îi urează multă sănătate lui Nicolae Văcăroiu

PSD a transmis, joi, un comunicat de presă, în care îi urează lui Nicolae Văcăroiu însănătoşire grabnică, precizând că acesta este supus în cursul acestei zile unei intervenţii pe cord deschis.

108 afișări
Imaginea articolului PSD îi urează multă sănătate lui Nicolae Văcăroiu

PSD îi urează multă sănătate lui Nicolae Văcăroiu (Imagine: Ştefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"Fostul premier al României Nicolae Văcăroiu a fost identificat cu o boală coronariană şi, la această oră, este supus unei intervenţii pe cord deschis. Toţi membrii partidului social-democrat îşi exprimă încrederea că această procedură va fi dusă la capăt cu succes de către doctorul Şerban Brădişteanu şi echipa sa, iar actualul preşedinte al Curţii de Conturi va avea şansa de a-şi utiliza experienţa în folosul ţării încă mulţi ani de acum înainte", se arată în comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD.

Sursa citată precizează că, după aproape 20 de ani petrecuţi în PSD, dintre care patru ani ca prim-ministru al României şi câteva săptămâni ca preşedinte interimar al României, Nicolae Văcăroiu a părăsit partidul în toamna lui 2008 pentru a primi funcţia de preşedinte al Curţii de Conturi.

"Pentru că solidaritatea este importantă indiferent de funcţia publică ocupată, iar bunul simţ este necesar în faţa celor mai dificile provocări, membrii PSD îi urează lui Nicolae Văcăroiu însănătoşire grabnică şi cât mai puţine astfel de probleme pe viitor", conchide comunicatul.

Preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, este operat pe cord deschis, joi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru a i se monta câteva bypass-uri aortocoronariene, el fiind internat în urmă cu câteva zile, potrivit echipei medicale de la unitatea sanitară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici