PSD Prahova acuză PDL că împarte "pomeni" şi materiale electorale după încheierea campaniei

PSD Prahova îi acuză, prin intermediul unui comunicat de presă, pe reprezentanţii PDL Prahova că sâmbătă, după încheierea campaniei electorale, au împărţit "pomeni electorale" şi materiale promoţionale.

19 afișări
Imaginea articolului PSD Prahova acuză PDL că împarte "pomeni" şi materiale electorale după încheierea campaniei

Marian Săniuţă preşedintele PSD Prahova (Montaj foto)

Într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă seară, PSD Prahova acuză PDL că "încearcă să smulgă voturile oamenilor, chiar şi în ziua premergătoare alegerilor pentru europarlamentare, cu diverse pomeni, pângărind, astfel, sărbătoarea sfântă a Sâmbetei Morţilor".

"Democrat-liberalii sunt fideli şi astăzi practicilor cu care au obţinut rezultate în toate scrutinele din 2007 până în prezent. A devenit o tradiţie pentru PDL să cumpere voturile profitând de sărăcia oamenilor după cinci ani de guvernare portocalie! Pentru că mesajele lor electorale nu mai pot fi credibile, încearcă să smulgă voturile oamenilor, chiar şi în ziua premergătoare alegerilor pentru europarlamentare, cu diverse pomeni, pângărind, astfel, sărbătoarea sfântă a Sâmbetei Morţilor! Situaţia este serioasă, alarmantă şi de o mare amploare", se arată în comunicatul dat publicităţii de PSD Prahova.

De asemenea, documentul dat publicităţii sâmbătă seară de PSD Prahova este însoţit de patru fotografii realizate pe un drum comunal, care înfăţişează persoane purtând şepci portocalii cu însemnele PDL.

Contactat telefonic, preşedintele PSD Prahova, deputatul Marian Săniuţă, a declarat pentru MEDIAFAX: "PDL şi-a continuat sâmbătă campania electorală în mai multe localităţi din Prahova, însă am reuşit să-i prindem în comuna Valea Călugărească, sat Rachieri. Au fost şi în alte localităţi, am văzut urmele trecerii lor, oamenii ne-au spus ce s-a întâmplat, însă nu avem dovezi că şi în acele localităţi s-au împărţit sâmbătă materiale electorale".

Marian Săniuţă a mai afirmat că PSD Prahova a sesizat Inspectoratul de Poliţie Prahova cu privire la încălcarea legii electorale de către PDL.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova, nu a putut fi contactată pentru a comenta acuzaţiile aduse de PSD Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici