PSD propune ca referendumul pentru Constituţie să fie organizat odată cu primul tur al prezidenţialelor

PSD va propune în USL ca referendumul pentru modificarea Constituţiei să fie organizat odată cu primul tur al alegerilor prezidenţiale, a precizat, vineri, premierul Victor Ponta, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN).

135 afișări
Imaginea articolului PSD propune ca referendumul pentru Constituţie să fie organizat odată cu primul tur al prezidenţialelor

PSD propune ca referendmul pentru Constituţie să fie organizat odată cu primul tur al prezidenţialel (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Vom propune în USL ca referendumul pentru modificarea Constituţiei să fie organizat odată cu primul tur al alegerilor prezidenţiale. În aceste fel există timp suficient , încă un an de zile, nu doar pentru a primi opiniile Comisiei de la Veneţia, ale Comisiei Europene, dar mai ales pentru dezbatere, eventual pentru a îmbunătăţi proiectul. De asemenea, condiţia de cvorum va fi îndeplinită", a spus preşedintele PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici