PSD: România, singura ţară fără ministru al Sănătăţii în pandemie, fără pat ATI

România este singura ţară din lume care a rămas fără ministru al Sănătăţii în plină pandemie, în condiţiile în care nu mai există niciun pat liber la ATI, acuză reprezentanţii PSD.

144 afișări
Imaginea articolului PSD: România, singura ţară fără ministru al Sănătăţii în pandemie, fără pat ATI

PSD: România, singura ţară fără ministru al Sănătăţii în pandemie, fără pat ATI

Social-democraţii au scris pe Facebook, miercuri, că din cauza „tărăboiului” din Guvern, România este singura ţară din lume care a rămas fără ministru al Sănătăţii în plină pandemie şi fără niciun loc liber la ATI.

„Din cauza tărăboiului din Guvern, provocat de PNL şi USR+, România este singura ţară din lume care a rămas fără ministru la Sănătate în plină pandemie, şi fără niciun pat liber la ATI! Decretul de numire a ministrului interimar după revocarea lui Voiculescu nu a fost semnat pentru că Barna vrea să se răzbune pe Cîţu. Mai mult, preşedintele Iohannis a emis decretul de revocare, dar nu a numit interimarul. Este contrar deciziei CCR nr. 504 din 18 septembrie 2019, conform căreia, interimarul trebuie numit cu celeritate”, spun social-democraţii.

Potrivit PSD, spiritul Constituţiei este ca cele două decrete să fie concomitente – de revocare şi de asigurare a interimatului, pentru că numai aşa se poate asigura continuitatea activităţii ministeriale.

„Membrii coaliţiei se încaieră în guvern, în timp ce bolnavii nu mai au loc în spitale. E cea mai ruşinoasă guvernare de care a avut parte România până acum. Ruşine PNL, ruşine USR PLUS!”, mai spun social-democraţii.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost demis miercuri dimineaţă de către premierul Florin Cîţu. Totodată, prim-ministrul a demis-o şi pe Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici