PSD şi PNL, uniţi de o hârtie în Bucureşti. Gabriela Firea şi Sebastian Burduja au semnat un protocol de colaborare

Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, şi preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, au semnat protocolul de colaborare pentru alianţa electorală la alegerile locale între cele două organizaţii politice din Capitala.

213 afișări
Imaginea articolului PSD şi PNL, uniţi de o hârtie în Bucureşti. Gabriela Firea şi Sebastian Burduja au semnat un protocol de colaborare

PSD şi PNL, uniţi de o hârtie în Bucureşti. Gabriela Firea şi Sebastian Burduja au semnat un protocol de colaborare

Este un prim pas pentru formarea echipelor comune PSD-PNL în consiliile locale ale celor şase sectoare şi în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, transmite PSD Bucureşti.

Cele două organizaţii îşi propun să formeze cele mai bune echipe alături de care să poată câştiga alegerile candidaţii noştri la Primăria Capitalei şi la primăriile de sector.

„În Consiliul General al Municipiului Bucureşti, alianţa dintre PSD şi PNL îşi dovedeşte deja eficienţa. Capitala are buget datorită votului consilierilor general social-democraţi şi a consilierilor generali liberali.

De asemenea, nouă majoritate a reuşit să închidă robinetul cheltuielilor inutile propuse de primarul general Nicuşor Dan şi să găsească resurse, de exemplu, pentru stimulentul destinat adulţilor cu dizabilităţi neplătit întreg de doi ani, pentru transportul public şi pentru termoficare.

Traficul şi soluţiile pentru un transport public de calitate, combaterea poluării, investiţiile în sistemul de termoficare, consolidarea clădirilor de patrimoniu şi a celor cu risc seismic, investiţiile în sănătate şi educaţie, cultura sunt temele centrale ale alianţei electorale PSD PNL pentru Capitală”, arată sursa citată.

Firea şi Burduja îi fac campanie candidatului comun la Primăria Capitalei, doctorul Cătălin Cîrstoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
burduja,
protocol

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici