PSD trimite invitaţie scrisă pentru Klaus Iohannis pentru a participa la dezbateri electorale

PSD va trimite o invitaţie scrisă adresată echipei de campanie a lui Klaus Iohannis pentru organizarea unor dezbateri electorale între liderul PSD Viorica Dăncilă şi preşedintele României, înainte de al doilea tur de scrutin al prezidenţialelor, au declarat surse social-democrate pentru MEDIAFAX.

3212 afișări
Imaginea articolului PSD trimite invitaţie scrisă pentru Klaus Iohannis pentru a participa la dezbateri electorale

PSD, invitaţie scrisă lui Klaus Iohannis pentru a participa la dezbateri electorale

Echipa de campanie a PSD îşi doreşte cel puţin o dezbatere electorală între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis înainte de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, care va avea loc pe 24 noiembrie, potrivit surselor.

Detaliile de organizare ale dezbaterilor ar urma să fie stabilite dacă PNL va accepta invitaţia.

Klaus Iohannis, susţinut de PNL, şi preşedintele PSD Viorica Dăncilă sunt cei doi candidaţi de la alegerile prezidenţiale care au intrat în cel de-al doilea tur de scrutin.

Biroul Electoral Central a anunţat, luni, primele rezultate oficiale, după numărarea voturilor 95,89% din secţiile de votare, potrivit cărora Klaus Iohannis a obţinut 36,91% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă 23,45%. Dan Barna se situează pe locul al treilea, cu 14,19% din voturi.

Campania electorală pentru al doilea tur al prezidenţialelor începe pe 15 noiembrie şi se încheie pe 23 noiembrie, la ora 7.00.

Votul în diaspora se va desfăşura pe 22 noiembrie, între orele 12-21, 23 noiembrie, între orele 7.00 - 21.00 şi 24 noiembrie, între orele 7.00 - 21.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici