PSD va avea conferinţe judeţene la Sibiu şi Cluj pentru alegerea conducerii filialelor

Social-democraţii vor organiza săptămâna aceasta conferinţe extraordinare judeţene la Cluj şi Sibiu, pentru alegerea conducerii filialelor au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid. Interimar la şefia PSD Cluj este Horia Nasra, iar la PSD Sibiu ministrul Turismului, Bogdan Trif.

438 afișări
Imaginea articolului PSD va avea conferinţe judeţene la Sibiu şi Cluj pentru alegerea conducerii filialelor

PSD va avea conferinţe judeţene la Sibiu şi Cluj pentru alegerea conducerii filialelor

Conferinţele judeţene vor fi organizate după moţiunea de cenzură, care va fi dezbătută şi votată marţi în plenul reunit al Parlamentului, au explicat sursele citate.

La ultima şedinţă a Comitetului Executiv, joi, social-democraţii au decis să dea posibilitatea ca filialele PSD care au preşedinţi interimari să organizeze alegeri pentru şefia organizaţiilor de partid.

De asemenea, în cele două filiale menţionate vor fi desemnaţi şi delegaţii care urmează să participe la Congresul extraordinar din 29 iunie.

Sursele menţionate au explicat că în perioada următoare toate organizaţiile PSD din ţară trebuie să organizeze conferinţe judeţene pentru a-şi desemna delegaţii la Congresul de la finele lunii iunie, deoarece aşa este statutar.

Conferinţa judeţeană a PSD Cluj va avea loc, sâmbătă dimineaţă. Este destul de probabil ca deputatul PSD Horia Nasra, care conduce interimar filiala din Cluj, să fie validat la şefia organizaţiei.

Filiala PSD Sibiu este condusă interimar de către ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Congresul extraordinar al PSD va avea loc pe 29 iunie, iar social-democraţii vor alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului.

Preşedintele interimar al PSD Viorica Dăncilă a anunţat că vrea că candidez pentru şefia formaţiunii. Partidul va modifica în aceeaşi zi şi statutul pentru ca alegerea celor trei funcţii de conducere să fie făcută prin delegaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici