PSD va iniţia, săptămâna viitoare, o moţiune simplă împotriva lui Berceanu

PSD va depune, săptămâna viitoare, la Senat, o moţiune simplă referitoare la activitatea ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, a anunţat, luni, după BPN, preşedintele PSD, Victor Ponta.

23 afișări
Imaginea articolului PSD va iniţia, săptămâna viitoare, o moţiune simplă împotriva lui Berceanu

PSD va iniţia, săptămâna viitoare, o moţiune simplă împotriva lui Berceanu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Preşedintele PSD a precizat că moţiunea simplă care va fi depusă, cel mai probabil, săptămâna viitoare, are ca obiect "toate neregulile constatate în zona Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii".

Ponta s-a referit la "pierderea locurilor de muncă" în cadrul societăţilor de căi ferate şi la contractele de infrastructură negociate şi semnate de minister.

El a adăugat că "întreaga energie" a PSD va fi concentrată, luni, pe moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii, Mihai Şeitan, care se va dezbate şi vota în plenul Camerei Deputaţilor luni după-amiază.

Ponta a criticat măsurile luate de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, afirmând că acestea au încurajat creşterea şomajului şi diminuarea salariilor şi a pensiilor.

"Reconfirm decizia politică a PSD, de a susţine punctul de pensie de 45% raportat la salariul mediu brut pe economie, este o soluţie pentru care ne vom bate cu toate mijloacele specifice opoziţiei şi pe care o consideră nenegociabilă", a mai spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici