PSD va testa şi un candidat comun PSD ALDE pentru prezidenţiabil

Viorica Dăncilă a anunţat că în sondajele interne PSD pentru desemnarea prezidenţiabilului va fi testat şi un candidat comun PSD ADE. Întrebată dacă va fi introdus în sondaje numele lui Căln Popescu Tăriceanu, Dăncilă a răspuns "Sigur".

2447 afișări
Imaginea articolului PSD va testa şi un candidat comun PSD ALDE pentru prezidenţiabil

PSD va testa şi un candidat comun PSD ALDE pentru prezidenţiabil

"Candidatul trebuie să fie cel sau cu cele mai multe şanse. În sondaje vom introduce toţi colegii care şi-au exprimat dorinţa de a candida, dar şi un candidat comun al PSD ALDE pentru a vedea care e opinia electoratului şi decizia o vom lua împreună în forul statutar", a spus Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Chestionată cu privire la candidatul comun şi dacă va fi numele lui Călin Popescu Tăriceanu, Dăncilă a spus: "Sigur!Vrem să facem un sondaj mai amplu pentru a vedea unde pornim şi unde vrem să ajungem. E clar, vrem să câştigăm, vrem să vedem de la ce procente pornim".

Întrebată dacă ar vrea să fie printe prezidenţiabili, Dăncilă a răspuns: "Nu am luat în calcul acest lucru. Fac un sondaj pentru cei care vor să candideze. O să figurez alături de alţi lideri ai partidelor politice pentru a vedea cum ne poziţionăm la nivel de lideri de partide".

Până la această oră, din PSD şi-au anunţat intenţia de a fi testaţi Eugen Teodorovici, Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae. Totodată, Mihai Fifor a lăsat de înţeles că poate fi interesat.

Viorica Dăncilă este, deocamdată, singurul candidat pentru preşedinţia PSD, congresul urmând să aibă loc în weekendul viitor. Dăncilă spune că îşi invitaă şi alţi colegi să intre în competiţie.

Taguri:
dancila,
tariceanu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici